Élet-Stílus

Karácsony előtt nyit az Arena Plaza

Jó ütemben haladnak az egykori Ügetőpálya helyén létesülő Arena Plaza Mall építési munkálatai. A "hagyományos” plázakínálat mellett 10 ezer négyzetméteres Tesco-hipermarket, éttermek, kávézók, fantáziapark, művészeti galéria, multiplex és IMAX mozi várja majd a látogatókat.

A Kerepesi úti Ügető területén létesülő új épület tízezer négyzetméteren több mint 200 üzletnek ad majd helyet. A fejlesztő szerint ez a létesítmény lesz Közép-Európa legnagyobb bevásárló- és szórakoztatóközpontja, amely egy 250 millió eurós beruházás keretében valósul meg.


A fantáziapark az óvodás gyerekektől a tinédzserekig minden fiatal korosztálynak kínálna szórakozási lehetőséget. A bevásárlóközpontban lesz egy 22 termes multiplex mozi, és itt fog üzemelni hazánk első 3D-s megjelenítésre alkalmas IMAX moziterme hatalmas vetítőfelülettel, tiszta és éles képekkel, speciálisan tervezett hatcsatornás hangrendszerrel.



Karácsony előtt nyit az Arena Plaza 1

December elején már fogadja a látogatókat – KÉPGALÉRIA!


A beruházás keretében felújítják a volt Ügetőpálya lelátóját is. A bevásárlóközpont várhatóan ez év végén nyílik meg, a karácsonyi bevásárlások idejére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik