Élet-Stílus

Néhány helyen megint bontják az aszfaltot

Október 1-jén, hétfőn kezdődik az újpesti Pozsonyi utca felújítása a Gyöngyösi utca és a Tél utca között. A MÁV-aluljárótól a Gyöngyösi utcáig valójában már a Béke utca újul meg.

A befelé vezető oldalon, azaz a Tél utcától a Gyöngyösi utcáig a teljes szakasz megújul, azonban a kifelé vezető oldalon csak a Gyöngyösi utca és a Chinoin utca közötti szakasz lesz felújítva.

A felújítás alatt a forgalmat fenntartják. A munkába vett területeken szakaszos sávlezárásra kell számítani, így a 2×2 sávos úton helyenként csak 1-1 sávon haladhat a közlekedés.

Szintén hétfőn kezdődik a XVIII. kerületi Darányi Ignác utca felújítása a Csapó utca és a Kolozsvár utca között. A munkálatokat a szegélyek korrekciójával kezdik, ami várhatóan öt napig tart. Jövő hét végén marják a régi útburkolatot. Ezt követően a szerelvényeket helyezik szintbe, illetve október második hetében aszfaltoznak. Az utca elég szűk, így szakaszos sávlezárásra kell számítani, amit szükség esetén jelzőőrök fognak irányítani.

Október 3-án kezdik el a csepeli Erdősor utca és a Szent István utca között a felújítást a régi útburkolat marásával, amit a szegélyek átépítésével és a szerelvények szintbe helyezésével folytatnak és október végén aszfaltoznak. A forgalmat ezen a szakaszon fenntartják, a szegélyek építésénél sávszűkületre, a többi munkálat esetén szakaszos sávlezárásra kell számítani, amit szükség esetén jelzőőrök fognak irányítani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik