Élet-Stílus

Nem keresi az MLSZ Várhidi utódját

"A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) nem keres szövetségi kapitányt a magyar válogatott élére, elégedett Várhidi Péterrel" - mondta az MTI-nek Kisteleki István, az MLSZ elnöke. A kapitány szerződése az év végén lejár.

A szövetség elnöke így reagált a norvég Dagbaldet című norvég napilap internetes kiadásának hírére, amely szerint az MLSZ a magyar válogatott irányítására felkérte Benni Lennartssont, a norvég élvonalbeli Start csapatának 64 éves svéd edzőjét.

Az MLSZ elsőszámú vezetője, hogy kellőképpen érzékeltesse, mennyire komolytalan a felvetés, egy hasonlattal élt a szövetség honlapján: “Ez olyan, mintha mi azzal állnánk elő, hogy készülünk a 2-es metró szerelvényeinek átterelésére a 4-es metró még nem is létező vonalára. Aztán meg másnap előállnánk épp az ellenkezőjével, kategorikusan cáfolva az előző információt…”

Lennartson azt állította a lapban, hogy ajánlatot kapott Magyarországról, melynek elfogadása számos kérdéstől, többek között a szerződés feltételeitől függ.

“Edzőnket megkeresték Magyarországról, azt nem mondta, hogy ajánlatot kapott, ez félreértés lehet, de érdeklődtek nála, bővebb tájékoztatást holnap adunk ezzel kapcsolatban, akkor igyekszünk minden kérdésre válaszolni” – nyilatkozta az MTI-nek Svein Mathisen, a norvég klub sajtófőnöke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik