Élet-Stílus

Ultimátumot kapott Hagi

A Steaua Bucuresti tulajdonosa az egykori legendás játékost hibáztatja az együttes gyengébb szerepléséért. Gigi Becali szerint Gheorghe Hagi nem a legjobb csapatot küldte pályára a hétvégén, ezért a szerdai Bajnokok Ligája-meccs előtt egyértelmű utasítást adott a trénernek.

„Azt szeretném, ha a támadó Romao Surdu és a középpályás Valentin Badoi szerdán a kezdőben kapna helyet a Slavia Praha elleni BL-mérkőzésen. Amennyiben Hagi nem tesz eleget a kérésemnek, azonnal fel is állhat a kispadról” – mondta Becali a szerdai összecsapást megelőzően.

A hétvégén a fővárosi derbin az együttes gól nélküli döntetlenre végzett a Rapiddal. Becali szerint az egyértelműen a 42 vers szakember hibája, aki a két említett játékost nem vetette be a találkozón. „Azt szeretném, ha az egykori zseniális játékosból zseniális tréner lenne, de Hagi valamiért nem hallgat rám” – nyilatkozta Becali. Maga az edző egyelőre nem kívánta kommentálni a tulajdonos kijelentéseit.

Becali már nem először szólt bele Hagi munkájába, és nem ez volt az első alkalom, hogy kirúgással fenyegette meg a trénert. Egy hónapja hasonló problémák miatt került összetűzésbe a szakemberrel, aki akkor kijelentette, hogy folytatni szeretné a megkezdett munkát a klubnál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik