Élet-Stílus

Szerencsés győri pontszerzés a Hidegkuti Stadionban

A helyzeteit számolatlanul elszórakozó fővárosi csapat kétszer is vezetést szerzett, de a szinte végig alárendelt szerepet játszó Győr mind a kétszer ki is egyenlített. Az MTK továbbra is veretlen a bajnokságban, de csak a harmadik.

A Garami-csapat az első pillanattól fogva fölényben játszott a Soproni Liga 8. fordulójának a zárómérkőzésén. A fiatal fővárosi csapat negyedóra elteltével akár már három góllal is vezethetett volna, de a befejezésbe rendre hiba csúszott. A másik oldalon a Győr is próbálkozott, de az első félidőben alig akadt említésre méltó helyzete a magyar viszonyokhoz képest kimondottan élvezetes és jó iramú összecsapáson.

A teljesen jogos vezetést az MTK végül egy rögzített helyzet után szerezte meg a 17.percben: Kanta beívelését a védők által teljesen egyedül hagyott Lambulics bólintotta a hálóba. A folytatásban is szinte egykapuzott a hazai csapat, de a Győr egy szerencsés találattal még a félidő előtt egalizált. A 44. percben Nikolov jobb oldali beadását nézte el a rosszul helyezkedő Végh.


Szerencsés győri pontszerzés a Hidegkuti Stadionban 1

Két pontot elszórakozott az MTK (MTI)


A szünet után hamar visszavette az előnyt az MTK: egy formás baloldali támadás végén Szabóhoz került a labda, aki középről átemelte a győri kapust. A három pontot azonban nem tartotta otthon a Garami-csapat, mivel a második félidőben szinte végig védekező Győr Bojan Brnovics révén egyenlített.

Soproni Liga, 8. forduló:
MTK Budapest-Győri ETO FC 2-2
Gól:
Lambulic (17.), Szabó Á. (49.), illetve Nikolov (44.), Brnovic (81.)

Szombaton játszották:
Újpest FC-FC Tatabánya 3-0
Paksi FC-REAC 0-2
ZTE FC – Gabona Trans-Kaposvár 2-1
BFC Siófok-Budapest Honvéd 1-2
Diósgyőri VTK-Nyíregyháza 0-0
FC Fehérvár-FC Sopron 2-0

Pénteken játszották:
DVSC-TEVA – Vasas 2-0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik