Élet-Stílus

Fülöp Márton az isztambuli kórházban

Fülöp Mártont, a magyar labdarúgó-válogatott kapusát a Törökország ellen 3-0-ra elveszített Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés után agyrázkódás gyanújával az isztambuli kórházba vitték kivizsgálásra.

Serényi Péter, a magyar szövetség sajtófőnöke az MTI-nek elmondta, hogy a hálóőr CT-vizsgálaton vett részt, melynek alapján az orvosok úgy döntöttek, Fülöpnek nem kell kórházban maradnia és hazaengedték.

„Eredetileg úgy tervezték, hogy Fülöpöt a hazaérkezés után Budapesten vizsgálják meg” – mondta Serényi. „A lefújás után azonban a kapus a mérkőzés több részletére nem emlékezett, ezenkívül látászavarai voltak, ezért a török és magyar válogatott orvosai közös egyeztetés után úgy döntöttek, inkább itt, Isztambulban vizsgálják meg Fülöpöt. A kapus egyébként végig magánál volt, személyesen is beszéltem vele, minden kérdésre válaszolt, csak vannak olyan időszakok, melyekre nem emlékszik.”

A sajtófőnök hozzátette, hogy menetrend szerint a gépnek éjfélkor kellett volna Budapestre indulnia, ehhez képest 20-30 perccel később szállnak majd fel – Fülöppel a fedélzeten.

Fülöpöt a 72. percben váltotta a kapuban Balogh János, miután a hálóőr a 47. percben ütközött Emrével, aki véletlenül fejbe rúgta a magyar kapust.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik