Élet-Stílus

Ibis szálloda nyílt Győrött

A 96 szobás, háromcsillagos hotelben hét közben elsősorban üzletemberekre, a háromnapos hétvégeken turistákra számítanak - mondta Bruno Coudry, az Accor-csoport regionális vezérigazgatója.

Az 1,3 milliárd forintos beruházás az Accor finanszírozásában, az Európai Unió regionális fejlesztési operatív program társfinanszírozásában valósult meg. Uniós forrásból 250 millió forintot nyert a beruházó az invesztícióhoz. A szobák légkondicionáltak, parkettásak, a szálloda a nemdohányzók és a mozgáskorlátozottak részére speciális szobákat biztosít.


Az Ibis mintegy 760 szállodával van jelen 37 országban világszerte. A legnagyobb expanziót Kínában tervezik, ahol a következő öt-hat évben mintegy ezerre kívánják emelni a jelenleg 30 hotelből álló Ibis-láncot. Emellett komoly fejlesztéseket terveznek Indiában és Brazíliában. Az idén 20 szállodát nyitnak Európában, egyebek között Franciaországban, Olaszországban, Oroszországban, Svédországban és Törökországban.


A regionális vezérigazgató hangsúlyozta: a minőséget egyebek között az Ibis szállodák 15 perces garanciája biztosítja. Ez azt jelenti, hogy a szálloda munkatársai a vendégek hotellel kapcsolatos problémáira maximum 15 perc alatt megoldást találnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik