Élet-Stílus

Materazzi: hülyeséget beszéltem, hibáztam!

Marco Materazzi újra a világbajnokság döntőjében történt afférjáról beszélt, elmondta, már megbánta, hogy beszólt Zinadine Zidane-nak.

Kapcsolódó linkek

foci.lap.hu
sport.lap.hu

A műtét után lábadozó védő az Élet egy harc című önéletrajzi könyvének bemutatása kapcsán idézte fel újra a Zinadine Zidane-nal történt összezörrenését, amelynek az lett a vége, hogy a francia középpályás a tavalyi németországi vb-döntő hosszabbításában mellbe fejelte őt, miután azt mondta a torna után visszavonult klasszisnak, hogy annak meze helyett inkább „ku…” nővére kellene. A történet innentől jól ismert: a családi becsületet védő Zidane piros lapot kapott, Olaszország pedig tizenegyesekkel nyert.





„Hülye szavak hagyták el a számat. Hibáztam, de Zidane is hibázott, hogy ilyen módon reagált” – gyakorolt némi önkritikát Materazzi. „Amúgy én megértem a reakcióját, hiszen hatalmas nyomás volt rajtuk azon a meccsen, ám azt nem tudom felfogni, hogy amíg neki megbocsátottak, engem miért ítélnek el az emberek, pedig engem fejeltek mellbe.” A Matrix becenévre hallgató játékos, aki hisz benne, hogy októberig kiheveri a budapesti magyar–olaszon összeszedett sérülését, a történet lezárásaképpen még elmondta: ha békét kötne Zidane-nal, azt nem a nyilvánosság előtt, hanem bizalmasan tenné.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik