Élet-Stílus

Beckhamre hat hét kihagyás vár

Az angolok klasszis labdarúgója, David Beckham legalább hat hétre kidőlt a sorból, miután szerdán rúgást kapott a lábára, és a csütörtöki vizsgálatok során kiderült, a jobb térdében megsérült egy szalag.

Kapcsolódó linkek

foci.lap.hu
sport.lap.hu


David Beckham, aki a nyáron öt évre 250 millió dollárért igazolt a Los Angelses Galaxyhoz, másfél hónapig nem léphet pályára, miután a mexikói Pachuca ellen tizenegyesekkel elveszített szerdai Super Liga-döntőben megsérült a jobb térdén.

Az egyik ellenfelével rúgott össze, emiatt a 30. percben le is kellett cserélni. Az alapos orvosi vizsgálatok után aztán csütörtökön kiderült, hogy a térdében megrándult egy szalag, ami várhatóan csak hat hét alatt jöhet rendbe, azaz a Spice Boy legjobb esetben is október közepén térhet vissza a gyepre.

Beckham kiesése komoly fejfájást okoz Steve McClaren angol szövetségi kapitánynak is, hiszen Wayne Rooney szintén harcképtelen, és Steven Gerrard szereplése is kérdéses a sorsdöntőnek nevezett Izland (szeptember 8.), illetve Oroszország (szeptember 12.) elleni Európa-bajnoki selejtezőkön.

Anglia jelenleg csak a negyedik az E jelű csoportban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik