Élet-Stílus

Szörnyű halált halt egy volt NBA-játékos

Szörnyen tragikus körülmények között vesztette életét Eddie Griffin, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) érdekelt Houston Rockets és a Minnesota Timberwolves korábbi kosarasa, akit a fogai alapján azonosítottak pénteki közúti balesete után.

Kapcsolódó linkek


nba.lap.hu
sport.lap.hu


A 25 éves kosárlabdázó a múlt pénteken szenvedett halálos balesetet: autójával nagy sebességgel hajtott be egy vasúti kereszteződésbe, amikor egy vonat elgázolta. Az ütközés után a gépkocsi felrobbant, azonnal ellepték a lángok, Eddie Griffin teste pedig a felismerhetetlenségig összeégett, a fogai alapján tudták csak megállapítani a személyazonosságát – a nyomozás eredményét kedden ismertették.

„Nagyon elszomorít minket ez a rettenetes tragédia. Együtt érzünk Eddie családjával és barátaival ebben a nehéz időben” – mondta Leslie Alexander, a Rockets tulajdonosa. „A csapatnál mindenkit mélyen megviselt ez a szörnyű hír. Eddie mindenkinek hiányozni fog” – tette hozzá Kevin McHale, a Timberwolves alelnöke.

A philadelphiai születésű kosaras, aki évek óta alkoholproblémákkal küzdött, a Houston és a Minnesota színeiben összesen öt szezont húzott le a tengerentúli profi kosárlabdaligában, átlagban 7,2 pontot és 5,8 lepattanót jegyzett. A minnesotai együttes az előző évad közben tette szabadlistára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik