Élet-Stílus

Torkos Csütörtök után jönnek az olcsó kirándulások

Folytatódik az akciózás a belföldi turizmusban, ahol a legközelebbi árleszállításra, átlagosan 30 százalékos engedményre szeptember végén a vidéki éttermekben, szálláshelyeken és komplett túrák esetén lesz lehetőség – írta a Népszabadság.

A féláras vendéglői étkezést jelentő Torkos Csütörtök tavalyi, elsöprő sikert aratott debütálása óta több akciós programot hívtak életre a hazai turizmusban. Kiderült ugyanis, hogy jelentős, tehát nem 5-10 százalékos, hanem annál sokkal gálánsabb, akár 50 százalékos engedmény esetén igazi tömegeket lehet megmozgatni.

A legközelebbi árengedményes programot szeptember 21-23. közé tervezik, a lap információi szerint két minisztérium, valamint a Magyar Turizmus Zrt. pártfogásában és reklámkampányával – kizárólag a vidéki kirándulásra vállalkozók számára.

A tervek szerint a szeptemberi akciós hétvége 300 településen körülbelül 200 túraprogramot, illetve kirándulócsomagot tartalmaz majd, amelyekben több mint félezer vállalkozás érintett. A program végleges változatát várhatóan a jövő héten jelentik be – írta a Népszabadság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik