Élet-Stílus

Filkorral tornagyőztes az Inter

Az olasz bajnok – soraiban a magyar Filkor Attilával – nyerte azt a felkészülési tornát, amelyet az Inter, az AC Milan, valamint a Juventus résztvételével rendeztek meg a milánói San Siro Stadionban.

Kapcsolódó linkek

olaszfoci.lap.hu
sport.lap.hu

Az Inter és az AC Milan is legyőzte a Serie A-ba visszajutott Juventust a milánói felkészülési tornán, melyen a mérkőzések egy félidőn át tartottak.

A bajnok 0-0-s eredmény után a szétlövésben múlta felül a torinói együttest, a Bajnokok Ligája-győztes AC Milan viszont a „rendes” játékidőben aratott 1-0-s győzelmet – köszönhetően Alberto Gilardinónak, aki felettébb higgadtan (góllal) fejezett be egy akciót.

Az első helyért a két milánói sztárcsapat játszott; a derbit Alvaro Recoba döntötte el egy pazar góllal: az uruguayi támadó 25 méterről bombázott a kapuba. Filkor Attila, az Inter fiatal magyar középpályása a Juventus ellen nem lépett pályára, a Milan ellen viszont már játszott, a 31. percben cserélték be.

Az olasz „gigászok” randevúja nem zárult le ezzel a felkészülési tornával: a Milan és a Juve a pénteki Berlusconi-kupán újra összecsap, míg az Inter a kupagyőztes AS Romával találkozik vasárnap a Szuperkupában. A Serie A augusztus 25-én rajtol.

Felkészülési torna (Trofeo Tim):
Inter-AC Milan 1-0
AC Milan-Juventus 1-0
Inter-Juventus 0-0, 11-esekkel: 5-4

Végeredmény: 1. Inter, 2. Milan, 3. Juventus

Ajánlott videó

Olvasói sztorik