Élet-Stílus

Öt meccsre eltiltották Tökölit

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága öt bajnoki mérkőzéstől eltiltotta Tököli Attilát, a paksiak támadóját, akit a Budapest Honvéd elleni mérkőzésen állított ki a játékvezető.

Kapcsolódó linkek

magyarfoci.lap.hu
sport.lap.hu

A játékos folyamatos reklamálás miatt kapott piros lapot. A pályáról levonuló futballista “beszólt” edzőjének, Lengyel Ferencnek (ezért a paksi klubtól pénzbüntetést kapott), majd meg akart verni egy nézőt, aki őt szidta. A verekedést a biztonságiak akadályozták meg. A játékos utóbb elnézést kért a viselkedéséért.

Az MLSZ honlapja szerint a többi, hétvégén kiállított futballista – Dienes András (Tatabánya), Kovács Gábor (Vasas) – egy-egy találkozón nem léphet pályára.

A Siófok-Győr mérkőzésen mindkét szurkolótábor sportszerűtlenül viselkedett, amiért a hazaiak félmillió, a vendégek 100 ezer forintos pénzbüntetést kénytelenek befizetni. A piros és sárga lapok miatt a Vasas 36, a Paks 30 ezer forintot fizet.

Az NB II Keleti csoportjában szereplő Ferencvárosnak következő barátságos mérkőzését az Üllői úti stadionban zárt kapuk mögött kell megrendeznie, ezenkívül 200 ezer forintos büntetést kapott a klub, a Pécs és Százhalombatta elleni felkészülési találkozókon tapasztalt rasszista szurkolói bekiabálások miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik