Élet-Stílus

Budapest több pontján is kaotikus a forgalom

A FigyelőNet érdeklődésére a budapesti városháza forgalomtechnikusai elmondták, hogy a helyszínen az egyes vélekedésekkel szemben nem a Sziget miatt kapcsolták ki a jelzőlámpákat, hanem egy belső tápegység kiégése miatt szünetel a forgalomirányító lámpák működése. Elmondták azt is, hogy a hiba kijavítása csak csütörtök délután, illetve rosszabb esetben csak péntek délelőttre várható.

Buda sem jobb

Elkezdték az útfelújítást a Krisztina körúton a Szilágyi Erzsébet fasor és az Attila út között, valamint a Csaba utcában a Várfok utca és a Városmajor utca között, emiatt útszűkületre és sebességkorlátozásra lehet számítani. A munkálatok miatt lelassult a közlekedés a Moszkva térhez vezető útvonalakon is.

Az itt közlekedő 158-as busz végállomását a Csaba utcából a Moszkva térre helyezték át, valamint az 5-ös busz Moszkva téri megállói szintén ide kerültek időlegesen. A Hegyalja úton úgyszintén útszűkület lassítja a haladást a BAH csomópont és az Avar utca között a felújítási munkák miatt. Az Erzsébet híd felé csak egy sáv járható, torlódásra kell számítani.

További, a közlekedés helyzetét leginkább befolyásoló váratlan eseményekről, balesetekről, torlódásokról kaphat folyamatos tájékoztatást a FigyelőNet Útinform rovatában.




Ellenkező irányban helyenként szintén egy sávra szűkül le az útpálya, mert még tart a közműépítés is. Ha minden terv szerint megy, a Hegyalja úton augusztus 20-ra szűnhet meg a forgalomkorlátozás.

És még…

A Thököly úton a Baross térnél (a Keleti pályaudvar melletti szakaszon) pedig csütörtökön 7–17 óráig lezárták a külső sávot, mindkét irányban kábelfektetés miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik