Élet-Stílus

Klicsko: Holyfield következik?

Elképzelhető, hogy a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) nehézsúlyú bajnoka, Vladimir Klicsko legközelebb a súlykategória négyszeres korábbi világbajnokával, a 44 éves Evander Holyfielddel bokszol.

Kapcsolódó linkek


profiboksz.lap.hu
sport.lap.hu

Az ukrán klasszis másfél hete igen meggyőzően verte korábbi mumusát, az amerikai Lamon Brewstert, és a menedzsmentje már tervezi a következő címvédését. Klicskónak mindenféleképpen olyan ellenfélre van szüksége, aki az Egyesült Államokban is piacképes, és erre Holyfield alkalmas, merthogy a két héttel ezelőtti, Lou Savarese elleni küzdelme során korát meghazudtolva, nagyon jó formában bokszolt.

A legendás Holyfielddel – aki 42 győzeleme és nyolc veresége mellett két döntetlent is számol – kapcsolatban persze felmerül, hogy a New Yorkba tervezett mérkőzésre a veterán klasszis kap-e majd licencet, merthogy pont ez az állam volt az, amely a három esztendővel ezelőtti Larry Donald elleni veresége után visszavonta a versenyengedélyét.

Vladimir Klicsko lehetséges ellenfelei között egyébként Juan Carlos Gomez, Hasim Rahman, Szergej Liakovics és Corrie Sanders is ott van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik