Élet-Stílus

Roy Jonesnak kiütést ígérnek

Vasárnap hajnalban ismét kötelek közé lép a profi ökölvívás egyik valaha élt legnagyobb alakja, Roy Jones Junior. A pensacolai zseni ezúttal a veretlen Anthony Hanshaw ellen bokszol Biloxiban.

Kapcsolódó linkek


profiboksz.lap.hu
sport.lap.hu

A veterán harcos, 38 éves Roy Jones és a fiatal Anthony Hanshaw a mérkőzés előtt egy parázs sajtótájékoztatón találkozott. A veszekedésből nemcsak a két bunyós, hanem edzőik is alaposan kivették részüket: Jones edzőjét, Alton Merkersont, illetve Hanshaw mesterét, idősebb Floyd Mayweathert szét is kellett választaniuk a biztonsági embereknek.

„Ellenfelem egy fiatal, veretlen fickó, aki Tigrisnek hívja magát. Idehoztam, hogy beidomítsam, én ugyanis tigriseket idomítok be” – mondta az 50 győzelmet és négy vereséget számláló Roy Jones.

Ahogy lenni szokott, ellenfele sem késett a csípős válasszal: “Roy, téged kiütött Tarver és Johnson, én is padlóra küldelek majd július 14-én” – így Anthony Hanshaw. „Roynak vége, és a pályafutásának is. Tony ki fogja ütni” – tette hozzá Floyd Mayweather.

Veszekedésbe, majd később verekedésbe torkollott az amerikai Fernando Vargas és a nicaraguai Ricardo Mayorga közös sajtótájékoztatója is. A szeptember 8-ra tervezett középsúlyú összecsapás felvezetéseként rendezett eseményen akkor szabadultak el az indulatok, amikor Mayorga közölte, hogy szívességet tesz Vargas feleségének azzal, hogy nyugdíjba küldi soros ellenfelét. „Ne vedd a szádra a feleségemet” – kiáltott Vargas, majd egy ugrással Mayorga mellett termett, és többször megütötötte riválisát. Ennek nyomán Mayorga szemhéja és ajka felrepedt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik