Élet-Stílus

Beckham-őrület Los Angelesben

A vörös szőnyeg kiterítve, a hollywoodi paparazzók ugrásra készen: pénteken mutatják be hivatalosan a Los Angeles Galaxy új futballsztárját, a Real Madridtól távozó David Beckhamet.

Kapcsolódó linkek


beckham.lap.hu
sport.lap.hu

„Óriási cirkusz lesz, de hát mindig öröm, ha cirkusz érkezik a városba. Az Egyesült Államokban egyetlen sportolónak sem volt ekkora nemzetközi hírneve, még Tiger Woodsnak vagy Michael Jordannek sem. David más kategória!” – áradozott Alexi Lalas, a Galaxy klubelnöke, aki 250 millió euróért csábította át öt évre az angolt az amerikai bajnokságba (MLS).

A 32 esztendős klasszis és énekesnő felesége, Victoria már 22 millió dollárért vásárolt is egy megfelelő házat Beverly Hillsen, amelyet 9 fürdő-, 6 hálószobája, teniszpályája és úszómedencéje okán máris „Beckingham palotának” neveztek el. A családanya szerint csak egy „praktikus és szerény” hajlékról van szó, melynek folyosóin jókat görkorizhat a három Beckham-csemete.

Beckhamék szomszédjában jó barátaik, Tom Cruise és Katie Holmes laknak, akiknek novemberi esküvőjén ők is jelen voltak Olaszországban. Az ősszel amerikai farmer- és napszemüveg-kollekcióját piacra dobó Victoriát Cruise-ék szcientológus beállítottsága sem zavarja, mondván: „ők úgy teszik a dolgukat, mi máshogy”. Együttese, a Spice Girls tízéves szünet után decemberben indul világturnéra – az első koncert helyszíne Kalifornia, Los Angeles lesz.


Beckham-őrület Los Angelesben 1

David Beckhamért máris megőrülnek Amerikában (futballworld.com)



Becks érkezése kapcsán Pelé is megszólalt. „Mindenki tudja, kicsoda David Beckham. Fantasztikus játékos, aki rendkívül sokat segíthet abban, hogy a tengerentúlon is népszerű legyen a labdarúgás. Ugyanakkor fel kell készülnie arra, hogy az amerikaiak jó játékosok, és bizony neki is sokat kell majd dolgoznia ahhoz, hogy eredményes legyen” – mondta a háromszoros világbajnok klasszis. „Az én időmben teljesen más volt a helyzet, hiszen akkor még amatőr cipőben járt ott a játék” – tette hozzá a „Fekete Gyöngyszem”, aki 1975 és 1977 között 64 mérkőzésen 17 gólt szerzett a New York Cosmosban.

Futballszempontból Beckham első megmérettetése jövő szombaton esedékes, amikor a Los Angeles Galaxy barátságos mérkőzésen fogadja a Chelsea-t.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik