Élet-Stílus

Negyedik címvédésére készül Matolcsi

Eldőlt, hogy a wolverhamptoni Civic Hallban védheti meg negyedik alkalommal a WBF (Boksz-világalapítvány) nagyváltósúlyú világbajnoki övét Matolcsi József.

Kapcsolódó linkek

profiboksz.lap.hu
sport.lap.hu

A Polish Boxing Promotion magyar öklözője július 20-án húz kesztyűt, klubtársával, a WBC (Bokszvilágtanács) és az IBF (Nemzetközi Bokszszövetség) középsúlyú youth bajnoki övének megvédésére készülő, lengyel Grzegorz Proksával egyetemben.

Amíg a magyar felmenőkkel is büszkélkedő Proksának román riválissal kell szembenéznie, Matolcsi esetében a menedzsment egyelőre több riválissal is tárgyal. A francia Alban Mothie-val tűnik közelinek a megegyezés, ha ő mégsem vállalja a találkozót, akkor minden bizonnyal szigetországi öklöző lesz a 2007-ben már harmadszor ringbe lépő Matolcsi kihívója.

A már javában kesztyűs edzéseket végző Matolcsin a közelmúlt erőltetett menetelésének dacára nem látszik fáradtság, a legutóbbi négy címmérkőzéséből hármat a nyolcadik menet vége előtt befejezett, mindössze a török Turgay Uzunnal szemben volt szüksége a pontozók közreműködésére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik