Élet-Stílus

Legyőzték a Hóhért

Tizennyolcadik profi meccsén először kapott ki Nagy "Hóhér" József. A nagyközépsúlyú magyar bokszolót az orosz Denisz Inkin győzte le.



Kapcsolódó linkek


profiboksz.lap.hu
sport.lap.hu


Az Universum Box-Promotion szombat esti, stuttgarti gáláján a Hóhér becenévre hallgató Nagy József a hozzá hasonlóan szintén veretlen, ugyanakkor jóval rutinosabb orosz Denisz Inkin ellen szállt ringbe, és szenvedett vereséget. A monokli.com internetes szaklap arról számolt be, hogy az ötödik menet végén a vezetőbíró számolás nélkül léptette le a Hóhért, mert úgy ítélte meg, hogy a hajdúhadházi ökölvívó már nem képes már folytatni a küzdelmet.

A hibátlan mérleggel, 31 győzelemmel rendelkező Inkin ezzel megvédte a Boksz Világtanács (WBC) kisvilágbajnoki övét, Nagy pedig 17 nyert mérkőzés után elszenvedte profi pályafutása első vereségét. A magyar bokszrajongók egyébként éppen erre az eredményre számítottak: a profibox.hu látogatóinak 58 százaléka Inkin kiütéses sikerére szavazott

A gála főmeccsén a WBA középsúlyú bajnoka, német Felix Sturm pontozásos sikerrel megvédte övét az uruguayi Noe Tulio Gonzalez Alcoba ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik