Élet-Stílus

Új ellenfelet kapott Balzsay Károly

Megsérült az argentin Nestor Fabian Casanova, így új ellenfél után kellett néznie az Universum Box-Promotionnak. Balzsay Károly szombat esti ellenfele az argentin öklözővel ellentétben nagyon is ismert hazánkban.

Kapcsolódó linkek

profiboksz.lap.hu
sport.lap.hu

A Spotlight Boxingból az év elején az Universumhoz került Balzsay a brazil Jose Hilton Dos Santosszal nézhet farkasszemet. A 37 éves bunyós neve onnan ismerős számunkra, hogy 2003. március 29-én Erdei Zsolt ellene tette kockára második alkalommal a WBO (Bokszvilágszervezet) félnehézsúlyú interkontinentális bajnoki címét. Brazil versenyző mérlegében a 24 győzelem mellett nyolc vereség és egy döntetlen szerepel. Győzelmei közül 14 alkalommal nem volt szükség a pontozólapok összeszámolására.

Balzsay (15-0-0; 11 KO) számára mindenképpen ideális ellenfélnek számít a hosszú kihagyást követően. Erdei Zsolt a budapesti sajtótájékoztatón azt mondta az ellenféllel kapcsolatban, hogy egyáltalán nem veszélytelen, de reméli, hogy Karcsi a hatodik menetben kiüti a ringből.

A Spotlight Boxing kispehelysúlyú versenyzője, a budapesti Bedák Zsolt szerb ellenfél ellen fog ringbe lépni szombaton. A 29 esztendős Kemal Plavci (3 győzelem – 18 vereség) korábban csak egyszer bokszolt magyar harcossal: Isaszegi Róbert pontozással verte 6 menetben, habár Plavci háromszor is padlózott a kazincbarcikai küzdelem során.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik