Élet-Stílus

Díjat nyert az Avenue Gardens

Az Orco Property Group magas szintű elismerésben részesült a Közép-Európai Ingatlan és Befektetési Kiállítás (CEPIF) díjkiosztóján, melyet június 4-én tartottak Varsóban. Az Avenue Gardens elnyerte a "Legjobb Lakóingatlan-fejlesztés" címet.

A Legjobb Fejlesztő díját a közép- és kelet-európai régió fejlesztői számára hozták létre. A Varsóban már negyedik alkalommal megrendezett Közép-Európai Ingatlan és Befektetési Kiállítás során kerültek átadásra a díjak a CEPIF és az International Herald Tribune közös szervezésében. Hat kategóriában jutalmazták a fejlesztőket: iroda, bevásárlóközpont, raktár/logisztikai központ, lakóingatlan, hotel és felújítás. A nyertesek két lépcsős eljárás során kerültek kiválasztásra, mert az interneten keresztül és a kiállítás ideje alatt lehetett szavazni.



Díjat nyert az Avenue Gardens 1

Zöld sziget a magyar Champs-Elysées-n.


Az Avenue Gardens az Orco Property Group egyedülálló lakóingatlan-fejlesztése Budapest szívében, az elegáns Andrássy úton. Az Andrássy út kiváló fekvése olyan kiemelt helyszín akár csak a New York-i 5th Avenue vagy a párizsi Champs-Elysées. Az Avenue Gardens a kertjével szinte zöld szigetet képez Budapest belvárosának központjában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik