Élet-Stílus

Ügyvédnek tanulna a klasszis ökölvívó

Manny Pacquiao filippínó bokszsztár elbukta hazájában a kongresszusi választásokat, de most újabb tervet dédelget: ügyvéd szeretne lenni.

Kapcsolódó linkek

profiboksz.lap.hu
sport.lap.hu

Miután a nagypehelysúlyú bajnok szupersztárnak, Manny Pacquiaonak nem sikerült törvényhozásba bekerülnie, most ügyvéd szeretne lenni. Egy interjú során Pacquiao azt nyilatkozta, hogy régi gyerekkori vágyát teljesítené be azzal, ha visszaülne az iskolapadba. Pacquiao május 28-án indul jól megérdemelt vakációra az Egyesült Államokba, de a bokszoló hivatalos programot is lebonyolít New Yorkban, ahol az év öklözője díjat veheti majd át.

Egyébként Pacquiao talán nem véletlenül szeretne éppen ügyvéd lenni, hiszen számtalan pere van folyamatban, és rengeteg pénzt vesztett már előző menedzseri, promóterei és ügynökei miatt, mivel azok a szempontjából előnytelen és egyoldalú megállapodásokat kötöttek. A bokszkarrierjével kapcsolatban még semmi biztosat nem tudni.

A Boxrec adatbázisa tartalmaz egy bejegyzést október 6-ára, miszerint Pacquiao ekkor Makaóban lép kötelek közé. Ellenfele még nem ismert, de a WBC előírta a Marquez-Pacquiao visszavágót.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik