Élet-Stílus

Maldini és a Milan is készen áll

Paolo Maldini, az AC Milan csapatkapitánya felépült a térdsérüléséből, így ott lehet a pályán a Liverpool elleni, szerdai BL-döntőben.

„Maldini szerencsére már jól van, és készen áll a mérkőzésre” – nyilatkozta Carlo Ancelotti, az AC Milan vezetőedzője, aki azt is elárulta, hogy már eldöntötte, kik fognak kezdeni szerda este, a névsorolástól azonban egyelőre tartózkodott.

„Először a labdarúgóim előtt hirdetem majd ki a kezdőcsapatot, csak utána hozom nyilvánosságra a döntésem. Valamennyi labdarúgóm megérdemelné a lehetőséget, de ez ugye lehetetlen”. A játékosként és edzőként egyaránt Bajnok Ligája-győztes szakvezető továbbá megjegyezte, a csapata tökéletes állapotban van, készen áll arra, hogy megnyerje a serleget.

Maldini egyébként még a Manchester United elleni elődöntő első mérkőzésén szenvedett térdsérülést, sokáig kérdéses volt, hogy felépül-e a döntőre. A Milan élő legendája nyolcadik BEK-, BL-fináléjára készül – eddig négyszer emelhette magasba a trófeát. Két évvel ezelőtt, a Liverpool ellen

Kapcsolódó linkek

bajnokokligaja.lap.hu
sport.lap.hu

tinegyesekkel elveszített döntőben gólt szerzett.

Az AC Milan várható összeállítása:
Dida – Oddo, Nesta, Maldini, Jankulosvski – Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Seedorf – Kaka – Gilardino.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik