Élet-Stílus

Francia ellenfél vár Hidvégire

Hidvégi György francia ellenfél ellen igyekszik megvédeni a WBF cirkálósúlyú bajnoki övét a június 16-án esedékes budapesti gálán.

Kapcsolódó linkek


profiboksz.lap.hu
sport.lap.hu

Hidvégi Györgynek a francia Merick Roberge ellen kellene negyedszer is megtartania a WBF (Boksz Világalapítvány) cirkálósúlyú koronáját.

A Polish Boxing Promotion két és fél év után ismét itthon bunyózó versenyzője az eddigi négy vb-címmeccséből csak egyet, a legutóbbit, az Ismail Abdoul ellenit bokszolta végig, a másik három csatája legfeljebb hat menetig tartott. Roberge ellen újra esélye van a gyors győzelemre, hiszen a franciát korábban ketten is a tervezett menetszám letelte előtt győzték le. Roberge egy négymenetes győzelemmel hangolt a magyar bunyós elleni összecsapásra.

A Polish Boxing Promotion már áprilisban értesítette a francia bokszolót a lehetőségről, aki természetesen rábólintott a mérkőzésre, és még az sem zavarta, hogy Magyarországra kell elutaznia, elvégre igazi világjáróról van szó. Roberge korábban hazáján kívül Oroszországban, Spanyolországban, Dániában, valamint Olaszországban is bokszolt már.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik