Élet-Stílus

Sevcsenko a tengerentúlon? (videó)

A Chelsea ukrán támadója a pályafutását az Egyesült Államokban, a Major League Soccerben (MLS) szeretné befejezni. Andrij Sevcsenko nem elégedetlen az idei szezonjával, hiszen 14 gólja mellett l1 gólpassz is a neve mellé került a statisztikákban.

„Egyre népszerűbb a labdarúgás az Egyesült Államokban, és szeretném megmérettetni magam ott is. Tavaly nyáron játszottam egy meccsen a MLS All Star együttese ellen, és az ott látottak nagyon jó benyomást tettek rám, rengeteget fejlődtek az utóbbi időben.” – nyilatkozta a Sports Illustrated honlapjának Sevcsenko, aki tavaly a nyári átigazolási időszakban tette át a székhelyét potom 30 millió angol fontért Milánóból Londonba.

“Nem kell szégyenkeznem”

A 30 éves támadót rengeteg bírálat érte az elmúlt hónapokban, kritikusai szerint nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Sevcsenko is kritikusan tekint vissza az elmúlt hónapokra, de véleménye szerint nem volt olyan gyenge ez a szezonja sem, főleg ha figyelembe vesszük, hogy a Chelseanél nem a

Kapcsolódó linkek

chelsea.lap.hu
sport.lap.hu

megszokott helyén játszott, sérülések hátráltatták, és egy teljesen új közegben kellett helyt állnia. A klub vezetése mindenesetre kiállt mellette, és néhány napja az ügyvezető Peter Kenyon közölte, hogy nem küldik el a csapattól a szintén csalódást okozó Michael Ballackkal együtt.


Sevcsenko a tengerentúlon? (videó) 1

Jövõre még biztosan marad (MTI/EPA)


„Valóban nem játszottam kiemelkedő formában, de nem ez volt pályafutásom leggyengébb szezonja. Az embereknek óriási elvárásai vannak velem szemben, 30 gólra számítottak, de az adott körülmények között úgy érzem nem kell szégyenkeznem a 14 gólom és a 11-12 gólpasszom miatt.” – mondta az ukrán válogatott, aki tavaly nyáron a németországi vébén sem tudott az elvárásoknak megfelelni. „A Chelseanél hátrébb játszom, nem azon a poszton, ahol az AC Milannál. Ezt is szoknom kellett, és úgy gondolom, hogy nekem is szerepem volt abban, hogy Didier Drogba ilyen eredményes volt az idén.”

Terry maradna, Mourinho igazolna

A Chelsea védelmének egyik bástyája, John Terry minél hamarabb meghosszabbítaná szerződését. „Most hogy vége a szezonnak, szeretném tisztázni a helyzetemet, remélhetőleg minél hamarabb leülünk tárgyalni az illetékesekkel.” – nyilatkozta a 26 éves válogatott hátvéd.

A csapat trénere, Jose Mourinho pedig kijelentette, hogy a következő szezonra védőt, középpályást és egy támadót is kell igazolnia a csapatnak. „A keretet mindenki jól ismeri, és azt hiszem nem kell elmagyaráznom, miért van szükségünk egy új középső védőre. A középpályát is erősítenünk kell, hiszen az Afrika Kupa miatt Mickael Essien és Jon Obi Mikel is ki fog esni egy időre. A támadósorban ugyanez a helyzet, itt Drogbát és Salomon Kaloút kell majd pótolnunk.”

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik