Élet-Stílus

BL-döntő: paintball fegyverekkel a huligánok ellen

A görög rendőrség gőzerővel készül az athéni BL-döntőre, és szükség esetén paintball fegyvereket is bevet a rendbontók ellen.

A görög rendőrség alaposan felkészült a szerdai Bajnokok Ligája-döntő biztonságos lebonyolítására, és a paintball fegyver csak egy eszköz a sok közül, melyet a rohamrendőrség bevet az esetleges rendbontások és szurkolói összetűzések esetén.

A színes festéket tartalmazó golyók a felvadult huligánok megfékezésére és a rendbontók későbbi azonosítására egyaránt alkalmasak – erről Panagiotisz Sztatisz rendőrségi szóvivő beszélt, valamint kihangsúlyozta, a paintball fegyvereket a tömegben nem fogják bevetni, kizárólag csak nyílt terepen kerülhet esetleg sor a használatukra.

Aki már paintballozott valaha, tökéletesen tudja, a festékes lövedékek – főleg védőruha nélkül – bizony

fájdalmat okoznak, a görögök egyébként most először használják majd ezeket szükség esetén. A rendőrség 50 ezer olasz és angol drukker érkezésére számít, no meg arra, hogy közülük sokan érvényes jegy nélkül utaznak el Athénba, a szerdai BL-döntőre.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik