Élet-Stílus

Ballack és Sevcsenko maradhat

Nem küldik el a Chelsea-től sem Michael Ballackot, sem Andrij Sevcsenkót, jóllehet a német és az ukrán futballsztár első szezonja nem igazán volt sikeres az angol élcsapatnál.

A két kiválóság ilyen-olyan okból többször is hiányzott az idény közben, s egyikük sem játszott például a szombati FA Kupa-döntőben, amelyet nélkülük nyert meg a Chelsea 1-0-ra a bajnoki címétől őt megfosztó Manchester Uniteddel szemben.

A gyenge bemutatkozó szezon dacára mind Ballack, mind Sevcsenko maradhat a londoni Kékeknél, amint azt Peter Kenyon, a labdarúgóklub ügyvezetője is megerősítette. „Mindkettőjüket három-négy évre vásároltuk meg, nem pedig egyetlen szezonra. Két fantasztikus profi futballistáról van szó, s meggyőződésem, hogy már a következő idényben mint a Chelsea nagy játékosait láthatjuk őket viszont” – fogalmazott Kenyon.

Nem kíván távozni a Stamford Bridge-ről a portugál vezetőedző, a vitatott személyiségű Jose Mourinho sem, aki az FA Kupa megnyerését követően semmi okot nem lát arra, hogy ott kellene hagynia a Chelsea-t.

„A szerződésem 2010-ig szól, és én maradni akarok.

Kapcsolódó linkek

chelsea.lap.hu
sport.lap.hu

A klub részéről is marasztalnak, nagyon jól érzem itt magam, vagyis semmi nem indokolja, hogy ne én legyek a következő szezonban is a Chelsea vezetőedzője” – mondta Mourinho, akinek távozását már-már bizonyosra vették azok után, hogy a londoni gárda elveszítette bajnoki titulusát az MU-val szemben, a Bajnokok Ligájában pedig az elődöntőben vesztett csatát egy másik angol csapat, a Liverpool ellenében, ráadásul a pletykák szerint a Chelsea milliárdos tulajdonosa, az orosz Roman Abramovics nem nézte jó szemmel Sevcsenko mellőzését.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik