Élet-Stílus

Leleplező könyvet írt a csaló bíró

Leleplező könyvet írt kollégái kicsapongásairól a labdarúgó-mérkőzések végeredményének manipulálásáért két év öt hónap börtönbüntetésre ítélt Robert Hoyzer német játékvezető.

„A kézirat elkészült, de még nem döntöttem el, hogy ki akarom-e adatni” – mondta Hoyzer. „A botrány kirobbanása után kezdtem el írni, a könyben név szerint szerepelnek azok a játékvezetők, akikkel a meccsek előtti éjszakát különböző bulikban töltöttük, ahol nem maradt ki a drog és szex sem.” Hoyzer elmondta, a szurkolók nagyon meglepődnének, ha megtudnák, a bírók hogyan készültek a meccsekre.

„Amennyiben megjelenik a könyvem, akkor több játékvezető és szövetségi ellenőr is készülhet a válóperére, ebben egészen biztos vagyok.” Németországban a játékvezetőknek az első- és másodosztályú meccsek előtti napon meg kell érkezniük a mérkőzésnek otthont adó városba.

Hoyzert azért ítélték el, mert a horvát fogadási maffia

Kapcsolódó linkek


foci.lap.hu
sport.lap.hu

megbízásából másod- és harmadosztályú bajnokikon, illetve Német Kupa-meccseken úgy fújta a sípot, hogy a megbízói által meghatározott végeredmény szülessen. A csalássorozatra 2005-ben derült fény.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik