Élet-Stílus

Carvalho hosszabbított a Chelsea-vel

Ricardo Carvalho újabb ötéves szerződését írt alá az angol Chelsea-vel. A portugál védő 2012-ig marad a londoni klub alkalmazásában.

Ricardo Carvalho, aki pénteken ünnepelte a 29. születésnapját, megegyezett a londoni klub előjáróival, ennek eredményeként újabb öt évre, 2012-ig kötelezte el magát a Chelsea-vel. A londoni kékeknél lejátszott eddigi 125 mérkőzésén nyolc gólt szerzett, áprilisban azonban térdsérülést szenvedett, ami miatt idő előtt ért véget számára a szezon.

A kiváló védő 2004-ben, 19,85 millió fontért igazolt az FC Portotól Roman Abramovics csapatához, amellyel kétszer-kétszer nyert bajnokságot és Ligakupát, egyszer pedig az Angol Szuperkupát is elhódította.

„Ő az egyik kulcsjátékosunk, amióta hozzánk igazolt, a csapatunk egyik legjobbja, és kétségkívül a világ egyik legjobb középső védője” – nyilatkozta a BBC

Kapcsolódó link:


chelsea.lap.hu

internetes kiadásának az UEFA Kupa- és BL-győztes labdarúgóról Peter Kenyon, a Chelsea igazgatója.


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik