Élet-Stílus

Pert nyert a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte - a már a Hannoverben játszó - Huszti Szabolcs ügyében indított pert a francia Metz csapatával szemben.

A 2005 nyarán Franciaországba szerződött válogatott középpályásért – aki ma már a német Hannover alkalmazottja – nevelési költségtérítés járt volna zöld-fehér klubnak, ám a Metz ezzel nem értet egyet, és a franciák végül a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordultak, de vesztettek. A bíróság 305 ezer euró (76 millió forint) megfizetésére kötelezte a Metzet – adta hírül a Fradi honlapja, a www.ftc.hu.

„Ez hozzávetőlegesen 70 százalékos pernyertesség természetesen elégedettek vagyunk a döntéssel” – mondta a klub honlapján dr. Balogh Ákos, az FTC ZRt. igazgatósági tagja. A franciák 30 napon belül kötelesek kifizetni az összeget, amelyhez évi ötszázalékos kamat is jár 2006 decemberétől számítva. A Ferencvárosnak pedig minden fillér jól jön. Huszti egyébként egy szezont húzott le a Metz együttesében, és 18 meccsen egy gólt szerzett.

Kapcsolódó link

ftc.lap.hu





Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik