Élet-Stílus

A Premier League küszöbén Geráék

A West Bromwich együttese kettős győzelemmel jutott be az angol másodosztály feljutásért rendezett rájátszásának a döntőjébe. Geráék a Derby County ellenében próbálják meg kiharcolni a visszakerülést az élvonalba.

Az első idegenbeli összecsapáson a magyar játékost a 64. percben küldte a pályára a Wolverhampton ellen a birminghami együttes trénere, de akkor nem sok említésre méltó megmozdulása volt a Magic Magyarnak. A 3-2-re végződő összecsapás után joggal reménykedhettek a döntőbe jutásban a West Brom szurkolói, és végül hazai pályán, nehezen ugyan, de sikerült ismét legyőzni a Wolvest.

Az első mérkőzéssel ellentétben ezúttal Tony Mowbray a kezdőbe jelölte Gerát, aki először a 12. percben vétette észre magát egy lövéssel, majd fél óra elteltével ismét veszélyeztetett: az első próbálkozását a Wolves kapusa hárította, a másik lövés pedig nem sokkal, de mellément.

A West Brom mezőnyfölényben játszott, de kapura nem volt veszélyes a hazaiak játéka. Valamivel több mint egy órának kellett eltelnie, mire végre feltörte a vendégek védelmét a West Brom, és ezzel összesítésben már kétgólosra növelte az előnyét. Az odavágón kétszer eredményes Kevin Phillips fejelte be közelről a mérkőzés mint később kiderült egyetlen gólját.

A folytatásban már csak az eredmény tartására törekedett a hazai csapat, és sikerült is megőrizni a soványka előnyt. A West Brom így május 28-án, a Wembley-stadionban a Derby County ellen mérkőzhet a Premier League-be jutásért.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik