Élet-Stílus

Óvadék fejében szabadlábon az angol fenegyerek

A rendőrség őrizetbe vette, majd óvadék ellenében szabadlábra helyezte Joey Bartont, a Manchester City angol válogatott labdarúgóját, aki megverte csapattársát, Ousmane Dabót.

A francia játékos a hatósághoz fordult, mert Barton május elején, az egyik edzésen megtámadta: összeverekedtek, majd a középpályás hátulról belekapott a szemébe, orrába és szájába, aminek következtében kórházi kezelésre szorult. A helyi rendőrség szóvivője azt mondta: a 24 éves, őrizetbe vett férfit óvadék ellenében szabadlábra helyezték, a vele kapcsolatos vizsgálat július közepén zárulhat le.

Az incidens után a klub eltiltotta a labdarúgót, így a szezon utolsó mérkőzésein már nem léphetett pályára, és azóta azt is bejelentették, hogy nyolcmillió euróért eladó. Bátor menedzser az, aki megveszi a futballozni amúgy kiválóan tudó Bartont. A kötekedő játékos nevéhez ugyanis több balhé is kapcsolódik.

Februárban a Portsmouth elleni mérkőzésen obszcén jeleket mutatott a közönségnek, míg októberben az Everton szurkolói felé dobta nadrágját. Két éve júliusban Bartont hazaküldték a thaiföldi túráról, mert egy bárban összeverekedett egy Everton-drukkerrel.

Kapcsolódó linkek


angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu

A jelenlegi klubja 2004-es karácsonyi buliján pedig égő szivarral fenyegette meg csapattársát, Jamie Tandyt, sőt állítólag el is nyomta azt Tandy arcán.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik