Élet-Stílus

Sorban dőlnek ki az FA Kupa döntő sztárjai

A Manchester United vezetői hivatalosan is megerősítették, hogy a szombati FA Kupa döntőben Gary Neville bokasérülése miatt nem léphet pályára. A Chelseanél Carvalho és Ballack fog hiányozni, Sevcsenko játéka kérdéses.

A bajnokságot ötpontos előnnyel megnyerő manchesteriek 32 éves csapatkapitánya március 17. óta harcképtelen, és most a klub képviselői bejelentették, hogy szombaton sem szerepelhet a fináléban. „Gary Neville bokáját meg kellett műteni, és ezért biztosan nem játszhat az FA Kupa döntőjében.”

A hírek szerint az új Wembley-ben megrendezett fináléban a walesi Ryan Giggs viseli majd a csapatkapitányi karszalagot. Neville-t a védelemben várhatóan Wes Brown vagy John O’Shea fogja pótolni.

Az angol szövetségi kapitány sem számíthat egy ideig a rutinos védőre, és a válogatottbeli helyettesére Micah Richardsra a június elsejei, brazilok elleni barátságos meccsen, és a sorsdöntő június 6-ai Eb-selejtezőn az észtek ellen.

A Manchester és a Chelsea néhány napja már összefutott a Premier League-ben, de a mérkőzésnek nem volt különösebb tétje, hiszen addigra Sir Alex Fergusonék

bebiztosították a bajnoki címet. A meccs mellesleg 1-1-es döntetlennel zárult.

A Chelseanél Ricardo Carvalho és Michael Ballack nem áll Mourinho rendelkezésére, mind a két eredetileg kezdő sérülés miatt hagyja ki az összecsapást. Andrij Sevcsenko játéka egyelőre kérdéses.


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik