Élet-Stílus

Edzőváltás a Sheffield Unitednél

Neil Warnock elhagyja az angol labdarúgó Premier League-től a szezon végén búcsúzó Sheffield Unitedet, amelyet 1999 óta irányított.

A Sheffield United az utolsó fordulóban 2-1-re kikapott a kiesési rangadón a vendég Wigan Athletictől, így elbúcsúzott a Premier League-től.

A csapat csupán egy évet töltött a legjobbak között, jövőre csak a másodosztályban indul, de már nem Neil Warnock vezetésével, a menedzser ugyanis bejelentette, hogy távozik a klubtól. A vezetők nemrég újabb kétéves szerződését ajánlottak az 58 éves szakvezetőnek, aki ezt nem fogadta el, mivel a jövőben is inkább az angol élvonalban dolgozna.

Neil Warnock 1999-ban vette át az akkor még a harmadosztályban szereplő sheffieldi együttes szakmai irányítását, 2003-ban az FA Kupa, valamint a Ligakupa elődöntőjéig vezette a gárdát, 2006-ban pedig feljuttatta az élvonalba, a Premier League-be.

Kapcsolódó linkek


angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu

Tavaly szeptember 23-án, az Arsenal elleni idegenbeli bajnokin 1000. alkalommal ült a csapat kispadján.


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik