Élet-Stílus

A bolgárokkal sem bírtak az U19-esek

A magyar labdarúgó-válogatott Németország után szerdán Bulgária csapatával is döntetlent játszott az U19-es Európa-bajnoki selejtezőtornán, Dublinban.

A magyar szövetség (MLSZ) hivatalos honlapja szerint a találkozó negyedórás késéssel kezdődött, mert a csapatokat szállító autóbusz sofőrje eltévedt.

Az első félidőt a magyar együttes kezdte aktívabban, a 25. perctől a bolgárok kerültek enyhe fölénybe. A második 45 perc elején Várhidi Péter szövetségi edző együttese hátrányba került, de Németh Krisztián egyéni akció után egyenlített.

A 63. percben a magyarok kapusa, Somodi hárított bravúrral, a hosszabbításban a bolgár hálóőr mutatott be egy hatalmas védést. A magyar együttes a 85. perctől emberelőnyben játszott, mert a Vass Ádámot leköpő Vasziljevet a játékvezető kiállította.

A magyarok a zárófordulóban szombaton magyar idő szerint 20 órakor a házigazda írekkel találkoznak. A négyes torna győztese vehet részt a július 16. és 27. között Ausztriában sorra kerülő nyolcas döntőben.

U19-es Eb-selejtező, 2. forduló:

Kapcsolódó linkek

magyarfoci.lap.hu
sport.lap.hu

Magyarország-Bulgária 1-1
Gól:
Németh K. (56.), illetve Baltanov (50.)

Később:
Írország-Németország 20 ó

Hétfői meccsek:
Írország-Bulgária 3-0
Magyarország-Németország 0-0

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik