Élet-Stílus

Matolcsi könnyű címvédése

Matolcsi József már az első menetben kiütötte az argentin Ignácio Lucero Fragát, ezzel a Polish Boxing Promotion magyar bokszolója megvédte a WBF nagyváltósúlyú világbajnoki címét.

Kapcsolódó linkek


profiboksz.lap.hu
sport.lap.hu


Matolcsi József már az első menetben „kivégezte” az argentin ellenfelét, akit eddigi riválisai legfeljebb pontozással tudtak megverni. A Boksz Világalapítvány (WBF) magyar bajnoka egy szűk balhoroggal már az első felvonásban leterítette kihívóját, aki nem is tudta folytatni küzdelmet, és percekig ápolták. Matolcsi 2000 szeptembere óta nem nyert ilyen gyorsan, míg Fraga a második címmeccsét is elveszítette, és a másodikat is Polish-bokszoló ellen, hiszen elsőre Grzegorz Proksától kapott ki pontozással a WBC és az IBF középsúlyú junior vb-címéért zajló találkozón.

Matolcsi mellett a motherwelli gálán szintén fellépő Dudás Tibor ugyan végigbokszolta a tervezett menetszámot, de közel járt a gyors befejezéshez, a második menetben ugyanis padlóra küldte a brit Duncan Cottiert, a végén pedig sima pontozásos győzelmet aratott ellene. A magyar tehetség mérlege: két mérkőzés, két győzelem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik