Élet-Stílus

Liverpool: Fowler távozik a szezon végén

Robbie Fowler távozik a BL-döntős Liverpool együttesétől, a klub ugyanis nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését.

A korábbi angol válogatott csatár tavaly januárban tért vissza az együtteshez, majd májusban egy évre szóló megállapodást írt alá, amely néhány héten belül lejár. Rafa Benítez, a gárda spanyol menedzsere a jövőben már nem számít a 32 éves csatárra, ezért a klub nem hosszabbítja meg a szerződését.

„Még nem gondolok arra, hogyan alakul a jövőm. A feladatomra koncentrálok, eddig is mindent megtettem a csapatért, és így lesz ez az utolsó két meccsen is. A Charlton ellen a harmadik helyhez szeretném segíteni a Liverpoolt, és remélem, hogy pályára léphetek a Bajnokok Ligája döntőjében is” – nyilatkozta a szurkolók körében népszerű támadó.

Fowler 1993-ban, 18 évesen debütált a Liverpoolban, amellyel angol Ligakupát, FA Kupát, valamint UEFA Kupát is nyert. 2001-ben elhagyta a csapatot, majd tavaly visszatért, de jobbára már csak epizód szerepet kapott. Az idén 22 mérkőzésen hétszer volt eredményes, összesen viszont 183-szor talált az

Kapcsolódó link


angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu

ellenfelek kapujába a klub vörös mezében.



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik