Élet-Stílus

Tottiék hatot lőttek az Internek (videó)

A bajnokságot már jó ideje megnyerte az Internazionale együttese, de a duplázáshoz kisebb csodára lenne szüksége, miután a kupafinálé első mérkőzésén hatalmas zakóba szaladt bele a Roma ellen. Totti már az első percben eredményes volt, majd további öt fővárosi gól következett.

A tavalyi kupadöntőt a milánói csapat nyerte meg 4-2-es összesítéssel, idén már az első meccs első félidejében majdnem ennyi gól született. Az elődöntőben a BL-elődöntös AC Milant búcsúztató rómaiak több mint megnyugtató, 6-2-es előnnyel utazhatnak a május 17-ei visszavágóra.

Nem sokat teketóriáztak a bajnokságban biztos második, és ezzel jövőre BL-szereplő fővárosiak: a csapatkapitány Francesco Totti már az első percben

Kapcsolódó linkek

asroma.lap.hu
sport.lap.hu

megnyitotta a gólfesztivált. Még fel sem ocsúdtak a sokkból az Inter játékosai, amikor ismét a hálójukban táncolt a labda a világbajnok De Rossi révén. Negyedóra elteltével Perrotta alakította 3-0-ra az állást.


Tottiék hatot lőttek az Internek (videó) 1

Panucci egymaga kettõt lõtt az Internek (AP)


Kapcsolódó videó

AS Roma-Internazionale 6-2

Az Inter már-már kilátástalan helyzetbe került, de Crespo 20 perc elteltével a hazai védelem hibáját kihasználva szépített. A rendkívülien látványos focit hozó első félidő utolsó gólját azonban ismét a Roma, egészen pontosan Mancini lőtte. A 4-1-es állás nem vette el a vendégek kedvét, és a védelem ugyan továbbra is sokat bizonytalankodott, támadásban parádézott a bajnokcsapat.

A duplázásra már ekkor sem volt sok esély, és miután Panucci is feliratkozott a góllövők listájára, talán már a legelszántabb Inter-drukkerek sem bíztak a csapatukban. A zseniális Crespo azonban két perc elteltével megszerezte második gólját, 5-2-re módosítva az eredményt. A folytatásban is fantasztikus mérkőzést láthatott a római közönség, örömüket még inkább fokozta, hogy a hajrában Panucci másodszor villant, és ezzel elérhető közelségbe került a kupagyőzelem.

Olasz Kupa döntő, 1. mérkőzés:
AS Roma-Internazionale 6-2
Gól:
Totti (1.), Mexés (6.), Perrotta (16.), Mancini (31.), Panucci (54., 90.), illetve Crespo (20., 56.)

A visszavágót május 17-én rendezik.

Spanyol Király Kupa, elődöntő, visszavágó:
Sevilla-Deportivo La Coruna 2-0
Gól:
Duda (3.), Chevanton (34.)
Továbbjutott: a Sevilla 5-0-ás összesítéssel

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik