Élet-Stílus

Frings kikosarazta a Juvét

Hiába csábította Olaszországba a Juventus együttese a német válogatott középpályását, lapjelentések szerint Torsten Frings 2011-ig meghosszabbította a szerződését a Werder Bremennel.

A 30 éves játékost szívesen vitte volna a 2006 nyarán a másodosztályba visszasorolt torinói egyesület, amely a legjobb úton halad afelé, hogy kiharcolja a következő szezonra az élvonalbeli szereplést. „Sokáig törtem a fejemet, de végül úgy döntöttem, hogy maradok. Idehúz a szívem.” – nyilatkozta a kickernek Frings, akinek eredetileg 2009-ig szólt a szerződése.

A szerdai tréning után közölte döntését a klubbal a középpályás, aki jókora fizetésemelésre számíthat. A két évvel meghosszabbított, 2011-ig kitolt kontraktus értelmében évente négymillió eurót kap majd Frings. Marad a csapatnál egy ideig Miroslav Klose is, akiért szintén jó néhány egyesület bejelentkezett. A tavalyi világbajnokság gólkirálya azonban múlt héten bejelentette, hogy egy évet még biztosan Brémában tölt.

Frings az Aachen együttesénél kezdte profi pályafutását, egy év után aztán lecsapott rá a Bremen. Öt év után, egy dortmundi, majd müncheni kiruccanás következett, 2005-ben pedig visszatért a Brémába.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik