Élet-Stílus

Francia védőt figyel a Manchester

Az angol bajnoki címet három év szünet után ismét elhódító manchesteri alakulat mellett a hírek szerint az Juventus és a Valencia is felfigyelt a Paris Saint-Germain együttesében szereplő 20 éves Youssuf Mulumbúra.

A kongói születésű, de francia állampolgár hátvéd az idei szezonban verekedte be magát a párizsi együttes kezdőjébe. Mulumbu egy interjúban elmondta, hogy Európa több nagy klubjánál figyelemmel kísérik a fejlődését.

„Nagyon örülök, hogy a tréner rendszeresen számít a szolgálataimra, ez már csak azért is nagy szó, mert egy olyan klubról beszélünk mint a PSG. Ilyen fiatalon nehéz bekerülni a kezdőbe, és nem engedhetem meg magamnak, hogy egy-egy mérkőzésen gyengén teljesítsek.” – mondta a játékos, akivel saját bevallása szerint a Manchester United, a Juventus és a Valencia vezetői is kapcsolatban állnak.

„Egyelőre nem tudom mit tartogat számomra a jövő. Hamarosan leülünk tárgyalni az ügynökömmel és a trénerrel. Számomra óriási motivációt jelent, hogy ilyen klubok érdeklődnek irántam. A legfontosabb azonban az, hogy játszhatok.” – mondta Mulumbu, aki a védelem közepén és a középpályán is bevethető.

Az angol bajnokhoz kapcsolódó hír továbbá, hogy sir Alex Fergusonék lemondták a Bayern München angol válogatott középpályásáról. Owen Hargreavesért 20 millió angol fontot kért volna a bajor egyesület, de a skót szakember csak 18 milliót áldozott volna a leigazolására.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik