Élet-Stílus

Ferguson szerint a Milan nyeri a BL-t

Sir Alex Ferguson, az angol bajnok Manchester United skót menedzsere szerint a Liverpool teljesen esélytelen az AC Milan ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája május 23-án esedékes döntőjében.

„Akár fogadnék is arra, hogy az AC Milan nyeri a döntőt, teljesen biztos vagyok ebben” – nyilatkozta a 65 éves skót szakember, akinek a csapatát 5-3-as összesítéssel búcsúztatták a milánóiak a Bajnokok Ligája elődöntőjében úgy, hogy a visszavágót kiváló játékkal, könnyedén, 3-0-ra nyerték meg.


„Az AC Milan a második mérkőzésen aratott győzelme fantasztikus és rendkívüli volt. Nagy árat fizettünk azért, hogy néhány nappal a visszavágó előtt nehéz mérkőzést játszottunk az Everton otthonában, ahol kétgólos hátrányból kellett talpra állnunk. A Milan ezért frissebb volt, mint mi, nem beszélve arról, hogy taktikailag és fizikailag is remekül ráhangolódott a találkozóra. Még mindig elemzem a történteket, és azt látom, hogy a Milan fennállásának egyik legjobb produkcióját mutatta ellenünk”. Ferguson azt is elárulta, hogy Carlo Ancelottitól, a milánóiak edzőjétől kapott egy üveg finom bort, amelyet május 23-án, a BL fináléja után nyit majd ki. „Megígértem neki, hogy

Kapcsolódó link

bajnokokligaja.lap.hu

akkor iszom a borából, amint ő a serleget emeli a magasba. Ennyire biztos vagyok a Milan sikerében”.

Sir Alex Ferguson csapatára szerda este fontos, ugyanakkor már tét nélküli mérkőzés vár a Chelsea ellen, mivel a Manchester United 2003 után újra megnyerte az angol bajnokságot. Nem mellékesen: az FA Kupa döntőjében szintén érdekeltek lesznek a „vörös ördögök”, május 19-én az új Wembley Stadionban a Chelsea-vel csapnak majd össze a trófeáért. Idevág, hogy Andrij Sevcsenko, a londoniak csatára műtétje miatt kihagyja a kupadöntőt.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik