Élet-Stílus

Nyert az MTK, még nem bajnok a DVSC

Az MTK hazai pályán 4-2-re legyőzte a Diósgyőr együttesét a labdarúgó Borsodi Liga 28. fordulójának előrehozott, keddi mérkőzésén, és ezzel elódázta a Debrecen bajnoká avatását.

A kék-fehérek azzal a tudattal léptek pályára, hogy ha nem nyernek, akkor a listavezető Debrecen játék nélkül gyűjtheti be sorozatban harmadik bajnoki címét. Miután Garami József csapata megszerezte a három pontot, a hajdúságiak hétfőn a REAC ellen védhetik meg címüket. Ami a keddi mérkőzést illeti: rengeteg hibával futballoztak a csapatok az első félidőben, ugyanakkor a hazai csapat egyetlen épkézláb támadásából megszerezte a vezetést.

A fordulást követően gyorsan egyenlített Csank János csapata, ám egy kapitális védelmi hiba után három perccel később ismét a kék-fehéreknél volt az előny. A hajrában az MTK megérdemelten gyűjtötte be a három pontot. A Debrecen és az MTK között jelenleg öt pont a különbség, de a fővárosiak egy meccsel többet játszottak – a Diósgyőr a hetedik helyen áll.

Borsodi Liga, 28. forduló, előrehozott mérkőzés:
MTK Budapest-Diósgyőri VTK 4-2 (1-0)
Gól:
Pintér Á. (36.), Horváth L. (56.), Lambulics (72.), Szabó Á. (83.) ill. Lambulics (53., öngól), Binder (90.)

Kapcsolódó linkek


magyarfoci.lap.hu
sport.lap.hu



Pénteki program:
FC Fehérvár-Győri ETO FC, 19:00

Szombati program:
Tatabánya-Újpest FC, 15:00
Paks-Budapest Honvéd, 17:30
Vasas – PMFC-Pécs Plaza, 18:00
Kaposvári Rákóczi-FC Sopron, 18:00
Dunakanyar-Vác – Zalaegerszeg, 18:00

Hétfői program:
Debrecen-REAC, 18:00



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik