Élet-Stílus

Borsodi Liga: hátrányból fordított a ZTE

A Zalaegerszeg hazai pályán egygólos hátrányba került, de a még a szünet előtt sikerült fordítania a csapatnak, majd a második félidő nagy részében emberhátrányban kivédekezte az eredményt a Kaposvár ellen a labdarúgó Borsodi Liga 27. fordulójában.

A ZTE a hétfő este szerzett újabb három ponttal továbbra is a negyedik helyen áll a tabellán, de pontok tekintetében már behozta a dobogós Újpestet. Nem sokon múlott azonban, hogy a háromból nem egy, vagy éppen nulla pont lett.

A mérkőzést jobban kezdte az ősszel kirobbanó formában futballozó Kaposvár együttese, és 12. perc elteltével teljesen megérdemelten vezetést is szerzett. A bal oldalon kiugró Szakályt Dianu buktatta becsúszva a büntetőterületen belül, amiért a tizenegyes mellett természetesen sárga lap is járt. A megítélt büntetőt Zahorecz félmagasan a kapu bal oldalába lőtte (0-1).

A gól cseppet sem sokkolta a hazaiakat, akik félóra elteltével egalizáltak: Józsi bal oldali beadására a jó ütemben érkező Waltner 5 méterről a bal alsó sarokba perdített (1-1). Újabb kilenc perc után pedig már a zalaegerszegieknél volt az előny. Egy jobb oldali beadást követően Franciskovic készítette le lövésre a labdát Ljubojevicnek, aki egy állítás után 15 méterről a bal alsó sarokba bombázott (2-1).

A második félidő elejére felpörögtek a vendégek, és miután Dianu megkapta a második figyelmeztetését

Kapcsolódó linkek

foci.lap.hu
sport.lap.hu

nyomasztó fölényben játszottak. Gólt szerezniük azonban nem sikerült, mert a ZTE kapujában Lipcak parádésan védett. A 74. percben megítélt második vendégbüntetőt is megfogta, és ezzel a csapata megőrizte soványka előnyét a lefújásig.

Borsodi Liga, 27. forduló:
ZTE FC-Kaposvári Rákóczi 2-1
Gól:
Waltner (31.), Ljubojevic (40.), illetve Zahorecz (12., 11-esből)
Piros lap: Dianu (60.)

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik