Élet-Stílus

Ronaldinho marad a Barcelonában

Ronaldinhót szívesen látnák az AC Milanban, a brazil klasszis azonban a jelek szerint a jövőben is a spanyol Barcelona együttesét erősíti.

Egyes hírek – pletykák – szerint a brazil játékos elkívánkozik a Barcelonából, maga Ronaldinho viszont éppen az ellenkezőjét mondja, bár a jövőjét illetően meglehetősen „ködösen” fogalmaz. „A labdarúgás világában bármi megtörténhet” – állítja bölcsen az aranylabdás támadó. „Jelen pillanatban nagyon jól érzem magam a Barcelonában és 2010-ig szerződés köt a klubhoz. Amíg jól alakulnak itt a dolgok, maradok, de senki sem tudja megmondani, mit hoz a jövő” – fogalmazott kissé sejtelmesen Ronaldinho, akinek a megszerzésért az AC Milan állítólag 100 millió eurót (25 milliárd forintot) sem sajnálna.

„Nem látom különösebben nehéznek az olasz stílust, ha megszokom a légkört, én bármelyik ligában képes vagyok futballozni” – jelentette ki a Serie A kapcsán. A Barcelonához kapcsolódik a hír, hogy a vezetőkben újra felmerült Diego Forlan leigazolása. A katalán csapat már tavaly is szerződtette volna a uruguayi támadót, aki akkor a Villarrealt választotta. A nyáron viszont távozhat az El Madrigalból, egy azonban

Kapcsolódó linkek
spanyolfoci.lap.hu
sport.lap.hu

biztos, nem a Sunderlandnél folytatja a pályafutását, az angol együttes hívásra ugyanis nemet mondott.



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik