Élet-Stílus

Thaiföldi kézbe kerülhet a Manchester City

Az egykori thaiföldi kormányfő, Thaksin Shinawatra is szívesen megvásárolná a Premier League-ben szereplő Manchester Cityt.

Thaksin nem először próbálkozik tulajdonjogot szerezni egy angol klubban, három évvel ezelőtt a Liverpool ajtaján kopogtatott, akkor azonban nem járt sikerrel. Most a Manchester Cityt nézte ki magának, a hírek szerint 100 millió fontos ajánlatot tett a klubért, és ezzel jó pozícióba került a szintén a Cityre pályázó Ray Ransonnal szemben, akinek több ajánlatát is visszadobták, ám ő is újabb verzióval áll elő.

Thaksin és Ranson mellett egy amerikai konzorcium is érdekelt a City megvásárlásában. A potenciális vevőknek egyébként lehetőségük van gazdaságilag átvilágítani a klubot, a thai befektetőjelölt tanácsadói is megkapták a klub számláit. Thaksin, az egykori rendőrből lett thaiföldi kormányfő az első olyan miniszterelnök az ázsiai ország történelmében, aki

Kapcsolódó linkek:


angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu

egy teljes cikluson át, négy évig irányíthatott.





Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik