Élet-Stílus

Újabb edzőcsere az angol élvonalban

Lemondott Sam Allardyce, az élvonalbeli angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Bolton Wanderers szakvezetője. Hétfőn már meg is találták az utódját, eddigi segítője Sammy Lee irányítja a csapat felkészülését.

“Közel nyolc év után, hosszú gondolkodás és a családtagjaimmal, illetve a klub vezetőivel folytatott megbeszélések után úgy döntöttem, hogy személyes okok miatt a mai napon benyújtom lemondásomat” – mondta a szombaton a szakember a Wanderers hivatalos honlapján.

Allerdyce 1999-ben vette át a szakmai munka irányítását, két évvel később az élvonalba juttatta fel a csapatot, amely a Premier League-ben az első két évben a benntmaradásért küzdött, utána viszont már nem fenyegette a kiesés. Az elmúlt három szezont a nyolcadik, a hatodik, majd ismét a nyolcadik helyen zárta az együttes, ebben a bajnokságban a gárda jelenleg az UEFA Kupa-szereplést jelentő ötödik pozíciót foglalja el.

Sammy Lee korábban a Liverpoolban futballozott, éppen elődje segítője volt, így nem lesz számára ismeretlen a Reebok Stadion. “Egy másodpercembe került, hogy eldöntsem, elfogadom ezt a felkérést” – mondta Lee bemutatkozó sajtótájékoztatóján. A szakember egyelőre a csapat két hátralévő bajnoki meccsén ülhet le a kispadra, könnyen elképzelhető, hogy nyáron a Bolton egy tapasztaltabb trénert keres.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik