Élet-Stílus

Döntetlen az Üllői úti rangadón

A Ferencváros hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Nyíregyháza együttesével a labdarúgó NB II Keleti-csoportjának hétfői rangadóján. A két csapat ezzel továbbra is azonos pontszámmal vezeti a tabellát, a zöld-fehér alakulat jobb gólkülönbsége révén az első.

Jó hangulat, teltház, több mint tízezer néző fogadta a két csapatot: a hazaiak a várakozásoknak megfelelően nekiestek ellenfelüknek, ám ez a lendület nem tartott sokáig. A Nyíregyháza rendkívül masszívan védekezett, így a zöld-fehérek nem tudtak komoly helyzetig eljutni.

Az első igazi vendégakció viszont rögtön gólt eredményezett: egy kontratámadás végén Montvai Tibor volt eredményes a 20. percben. A Ferencváros nagyobb fokozatra kapcsolt, ennek eredményeként a 39. percben Tököli Attila fejelte a beívelt labdát a hálóba.

A fordulást követően sem változott a játék képe: a nyírségi gárda tíz emberrel védekezett, a Ferencváros pedig nehézkesen szőtte a támadásait. A hajrában a hazai pályán edzőként ezúttal debütáló Zoran Kuntic tanítványai mindent megpróbáltak, még kapufát is rúgtak, de végül osztoztak a pontokon a csapatok.

Az összecsapás légkörét egyedül az zavarta meg, hogy a hazai ultrák többször rasszista rigmusokkal

Kapcsolódó linkek

ftc.lap.hu
sport.lap.hu

hergelték – “lecigányozták” – a vendég szurkolókat.

NBII, Keleti csoport:
Ferencváros-Nyíregyháza 1-1
Gól:
Tököli (39.) illetve Montvai (20.)

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik