Élet-Stílus

Eriksson nem kell Palermóban

Sven-Göran Eriksson kapcsolatba lépett a Palermo labdarúgóklubbal, amelynek elnöke azonban kikosarazta a csapat megüresedett kispadjára pályázó korábbi angol szövetségi kapitányt.

“Eriksson nagyszerű edző és igazi úriember, de szerződtetése nem szerepel a terveink között. Amúgy nem a Palermo kereste meg Erikssont, hanem a tréner ügynöke jelentkezett nálunk” – mondta Maurizio Zamparini, a szicíliai klub elsőszámú vezetője.

Eriksson korábban négy olasz csapatot is irányított, szigetországi szerepvállalása előtt az AS Roma, a Fiorentina, a Sampdoria és a Lazio vezetőedzője is volt. A svéd szakember a tavalyi világbajnokság után távozott az angol válogatott éléről, azóta nem vállalt munkát.

A Palermo hétfőn menesztette Francesco Guidolint, akinek a helyét addigi segítője, Renzo Gobbo vette át az idény hátralévő öt meccsére.

“A Palermónak tíz edző szerepel a listáján, egyikük lesz a tréner a következő szezonban. Nincs nyomás rajtunk, felőlem edző nélkül is játszhatnánk, de ez nem lehetséges” – mondta Zamparini, aki a Venezia és a Palermo elnökeként eddig 23 szakembert állított fel a kispadról.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik