Élet-Stílus

Személyes stílusú szállodákat nyit a Hyatt

A Hyatt azt tervezi, hogy már az idén számos szállodát nyit az új márkanév (Andaz) alatt, amely szó szerint „személyes stílust” jelent. Az ehhez szükséges ingatlanokat New Yorkban és Londonban már ki is választották.

A Global Hyatt Corporation a márka fejlesztésében vezető építészekkel és belsőépítészekkel működik együtt világszerte annak érdekében, hogy olyan környezetet hozzanak létre, amely egyszerre kifejezi a vásárlók személyes stílusát, valamint a „célállomás személyiségét” is.


Az Andaz szállodák mind szolgáltatásaik, mint termékkínálatuk tekintetében hitelesek és a helyi kultúrának is megfelelőek lesznek, és olyan szolgáltatást kínálnak majd, amely figyelmes, de nem tolakodó. Az Andaz márka környezetbarát is lesz. Ennek érdekében különféle intézkedéseket tesznek – például bioélelmiszereket és -italokat kínálnak, biológiailag lebomló termékeket használnak és nagy figyelmet fordítanak az energiahatékonyságra is.

Az első Andaz London belvárosában nyílik, ahol a Great Eastern Hotel vált majd, márkanevet és vált pozíciót, miután szeptemberben befejeződik újjáépítése. Folyamatban vannak már a New York-i Andaz tervei is, amelyek a Hyatt nemrégiben megszerzett, a Fifth Avenue-nek a 41. utcánál lévő szakaszánál lévő, a New York-i Könyvtárral szemben található ingatlanára vonatkoznak. Más Andaz szállodák bejelentése Észak-Amerikában és a világ más tájain az elkövetkező hetekben, hónapokban várható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik