Élet-Stílus

Május 4-én bokszol Kovács Attila

A Pro-Box Promotion tájékoztatása szerint az eredetileg péntekre tervezett szombathelyi profi ökölvívógálára május 4-én kerül sor.


Az eseményt a főmérkőzést vívó Kovács Attilának, a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) nagyváltósúlyú világbajnokának néhány héttel ezelőtti súlyos bokaszalag-sérülése miatt kellett elhalasztani. Az új időpontban azonban már nem lesz akadálya annak, hogy Kovács Attila (20 győzelem/1 vereség) megmérkőzzön kihívójával, az amerikai Robert Frazierrel (31 győzelem/1 döntetlen/8 vereség).

„Most már jól vagyok, és újra teljes intenzitással edzem. A kihagyás remélem nem fog meglátszani a teljesítményemen, hiszen nagyon jó erőállapotban voltam a sérülést megelőzően, és van időm bepótolni a kihagyást. Bizakodva várom a gálát” – nyilatkozta a Vipera becenevű bokszoló a profibox.hu oldalnak.

A gálán szintén ringbe lép Miló Viktória, a WIBF-GBU légsúlyú világbajnoknője, aki azonban nem eredeti ellenfelével, a német Stephanie Dobbsszal, hanem az angol Shanee Martinnal csap majd össze.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik